Fontos információk az étkezési számlák utalásáról

Tisztelt Szülők!

Az alábbi információkkal szeretnénk segíteni Önöket az étkezési számlák utalásánál.

2020-tól megszűnt a készpénzes befizetési lehetőség, csak átutalással lehet kiegyenlíteni az étkezési számlát.

Az utalásnál figyelni kell, hogy a kerekítés nélküli összeget kell kiegyenlíteni. A közlemény rovatba minden hónapban be kell írni a gyermeke nevét, és a kimenő számla sorszámát. Ha több gyermek jár az intézménybe, utalhatják egy összegben is a térítési díjat, de mindig írják oda a gyermekek nevét és a számla számát.

Iskolánk étkezési számlája a következő: 10700402-66676373-51200002.

Az elkészült számlákat minden hónap 8. napjáig küldjük az Önök által megadott e-mail címükre. Sajnos néha előfordul, hogy a tömegesen kiküldött leveleket a levelező rendszer spamnak érzékeli és így kezeli. Figyeljenek a befizetési határidőre, mely a számla kiállításának napjától számított 10.nap.

Lehetőség szerint a web oldalunkon Menza menüpont alatti menza
lemondása alatti felületet legyenek szívesek használni!

Kivételes esetekben az alábbi telefonszámon is le lehet mondani az étkezést minden nap 10.00 óráig: 06-30/393-8327.

A Házirend szerint aznapról már senkit nem lehet kihúzni, de el lehet vinni az ebédet. A gyermek ebédjét otthonról hozott, zárható, tiszta étel tárolására alkalmas edénybe adjuk át a portán.

Lemondás továbbra is csak indokolt esetben, betegség és egyéb hiányzás, elfoglaltság, versenyeken való részvétel miatt lehetséges. Amennyiben módosítani szeretnék gyermekük tízórai, ebéd, vagy uzsonna megrendelésüket, minden hónap utolsó napján tehetik meg.

2023.január 1-jétől megváltoztak a térítési díjak. Az emelt összegű számlákat
először februárban fogják emailben megkapni.