Dobogó tetején a széchenyis csapat az Egyházmegyei Főzőversenyen
VII. alkalommal rendezték meg a Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye főzőversenyét a debreceni Kerekestelepi Kemping területén, ahol a széchenyisek ismét elhozták az 1. helyezést. Az általuk elkészített fogás szatmári kanászpecsenye volt, gombás lecsós raguval, petrezselymes burgonyával és vegyes vágott uborkasalátával.
Az intézményünket képviselő mesterszakács-csapat főszakácsa Kovácsné Stamusz Katalin tanárnő, kiskuktái pedig Krupa Bernadett és Szántó Alexandra tanárnők voltak. Nagyon hálásak vagyunk Katona Attila Sándorné Icukának, az iskola aranykezű konyhatündérének, aki hozzásegítette a csapatot a győzelemhez. Köszönjük a segítő jelenlétet Bráder László technikai kollégának is.
Ezt jól kifőztük!
A képeket az Egyházmegye oldaláról emeltük át. Köszönjük!